Lørenskog neste i DNB Arena

av Kjetil Garvik 07.oktober.2016
Gjensyn med forrige sesongs finalemotstander denne lørdagen med andre ord. Oppgjøret er det første mellom lagene etter den avgjørende sluttspillkampen i Lørenskog Ishall 22. april.

Det er niende serierunde som spilles denne helgen. Alle lag i ligaen har dermed møtt hverandre en gang.

Såvel Oilers som Lørenskog ble tippet i toppen foran sesongen. Finaleduellantene har derimot hatt ulik åpning. Oilers har hatt flyt fra start og vil toppe tabellen uansett utfall av helgens kamper.

Lørenskog har på sin side slitt i innledningen. Kenneth Larsens menn står med kun en seier etter ordinær tid så langt, og har i skrivende stund inntatt kvalifiseringsplass sammen med Kongsvinger.

Jevn statistikk

Spørsmålet er om gutta fra Skauen kan få en etterlengtet opptur i Stavanger? Romerikingene har faktisk vunnet fem av ti oppgjør mot Oilers i DNB Arena tidligere. Det er best av alle motstandere i Getligaen.

Ønsker du å lese deg opp på tall og fakta foran kampen kan du studere vår mediaguide på denne linken.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Vår populære autografserie fortsetter. Mark Van Guilder og Ruben Smith møter supporterne og signerer programblad 15 minutter etter kampen mot Lørenskog. (foto: Kjetil Garvik)

Tempo

Oilerstrener Pål Gulbrandsen bruker ikke mye tid på Lørenskogs svake serieåpning.

- De er et raskspillende lag, som liker å ha pucken og trøkke på. Så langt har de ikke hatt marginene på sin side. Det snur derimot når som helst. Potensialet i laget er høyt, slår Pål fast.

Han tror lørdagens oppgjør vil bli preget av to lag som ønsker å angripe og sette press.

- For vår del handler det om å løfte oss betydelig fra det vi presterte på Jordal tirsdag. Der var vi trege og manglet aggressiviteten foran motstandermålet. Fattige 15 skudd sier sitt om det, påpeker oilerstreneren.

Han kan glede seg over å ha Scott Macaulay tilbake på isen.

- Scott er tilbake etter karantene og småskader de siste kampene. Det er positivt. Vi nærmer oss fulltallige (kun Røste Fossen ute, red. anm.) og lar både Sander Bjelland Bjørnevoll og Svein Petter Falk-Larsen reise med U20 til Oslo for å møte Vålerenga denne helgen, avslutter Pål til oilers.no.

De kjempet tette og jevne finaler i april. Lørdag møtes Henrik Medhus og Jeff Jakaitis (bildet) igjen i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU