Ny bestemannspremie kan bli din

av Kjetil Garvik 04.oktober.2016
Vår populære klokkeauksjon fortsetter. Som alltid til inntekt for Oilersspillernes Veldedighetsfond. Josh Soares' bestemannspris fra kampen mot Kongsvinger ligger nå ute.

Sesongens bestemannspris er et herreur modell Seiko SKA747P1 som har en utsalgspris på 3.498 kroner.

Som tidligere leveres klokkene auksjonsvinner med dato og spillerens navn gravert inn. Vi retter en stor takk til Askeland Ur & Smykker som nok en sesong hjelper Oilersspillernes Veldedighetsfond med en viktig inntektskilde.

Ordning for budgiving

Vi benytter nettstedet QXL.no for den praktiske håndteringen av klokkeauskjonen. Dette sørger for en stødig håndtering av budgivingen. Vi takker QXL som på en flott måte tilrettelegger for vår auskjon.

Klikk på denne linken og se hvilke klokker som til en hver tid er åpne for bud.

I regelen har klokkene en budperiode på seks dager. Kommer kampene tett kan andre frister gjelde.

Samme gode formål

Som tidligere sesonger går inntektene av klokkeauksjonen til Oilertsspillernes Veldedighetsfond. Pengene blir videre gitt til veldedig arbeid. Kirkens Bymisjon, Kreftomsorg Rogaland og Hockey mot kreft er noen av organisasjonene som har mottatt støtte fra fondet.

Josh Soares (gullhjelm) og resten av gutta tok nok en seier mot Kongsvinger. Nå kan bestemannspremien toppscoreren vant bli din. (foto: Oddmund Sola)

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU