Unggutta i gang med sesongen

av Kjetil Garvik 24.september.2016
Ikke bare Getligaen som har startet opp seriespillet de siste ukene. Aldersbestemte klasser er også i gang. Blant disse eliteserien U20 hvor Oilers spiller sin tredje sesong.

 Oilers startet med dobbeloppgjør mot Storhamar hjemme i DNB Arena. To jevne kamper endte med en trepoenger til hvert av lagene. Når dette skrives er unggutta på sin første bortetur. Frisk Asker/NTG er verskap for to kamper i Askerhallen.

Positiv sesongoppkjøring

 Hovedtrener Michael Brandasu er fornøyd med sesongoppkjøringen.

- Jeg synes vi har fått en fin kultur inn i laget. Troppen er ung, preget av treningsvillige karer som virkelig ønsker å spille på et høyt nivå. Tiden hvor det nærmest var litt flaut å trene ekstra er definitivt forbi, sier Mike fast til oilers.no.

Han tror imidlertid laget trenger litt tid for å komme i skikkelig kampmodus.

Vi hadde are treningskampene i Danmark før seriestart, og en av de tre ble dessverre avlyst. Det får vi derimot ikke gjort noe med, slår den tidligere oilersbacken fast.

Spillerlogistikk

Han forvalter en tropp med stadige skifter

- Spillere kan bli hentet opp til A-laget alt etter skadesituasjon. I andre enden avgir vi spillere til U18 når det er naturlig. Men det er likt for alle lag i ligaen. Det eneste vi har noenlunde kontroll på  er at motstanderne stiller med samme lag søndag som lørdag når de gjester DNB Arena for dobeltkamper. sier Mike med smilet på lur.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Assistent Eirik Paulsen (til venstre) og Michael Brandasu leder et ungt og spennende U20-mannskap denne sesongen. (foto: Kjetil Garvik)

Oilershockey

Mike er i det hele tatt opptatt av det han og gutta kan forholde seg til. Ikke alt det andre.

- Spillersituasjonen er som den er. Antallet treningskamper likeså. Vi kan derimot påvirke hvordan vi selv tenker, trener og ønsker å fremstå, forteller en engasjert hovedtrener.

Han vil se et U20-lag som spiller etter det man kan kalle oilersmodellen.

- Jeg vil se spill med høy intensitet, et lag som opptrer femmervis og samlet og som er effektive begge veier i banen. En krevende måte å spille på som selvsagt må tilpasses våre forutsetninger, men tenkesettet skal ligge i unn, sier Mike.

Fakta

Oversikt over spillere på denne linken.

Fullstendig kampoppsett for Oilers U20 sesongen 2016/17 finner du på denne linken.

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU