Klar borteseier til Oilers

av Kjetil Garvik 10.november.2015
Det gikk som forventet da topp og bunn i Get-ligaen møttes i Kongshallen tirsdag kveld. I alle fall til slutt. Sluttresultatet 1-8 kom etter perioderesultatene 1-2, 0-1 og 0-5.

Hjemmelaget Kongsvinger startet derimot  kampen best, og det var ingen ting å si på at Sebastian Benker ga ridderne ledelse 1-0 tidlig i første periode.

Gjestene kom derimot tilbake, og scoringer av Andy Sertich og Rudolfs Balcers sørget for ledelse 1-2 til første pause.

Spillemessig overtak til tross, det ble med Dan Kissels 1-3 scoring i midtperioden. Tredje periode ble derimot ren enveiskjøring, både i spill og målprotokoll.

Hat-trick Josh

Skuddstatistikken 5-21 sier mye om det som skjedde på isen i de siste 20 minuttene. Oilers tilbrakte mye tid i vertenes forsvarssone, og nå kom også uttellingen.

Nok en scoring av Rudolfs Balcers, en av Philippe Cornet og hat-trick av Josh Soares sørget for at det til slutt sto 1-8 på måltavlen i Kongshallen.

Om kampen

Du finner alle fakta fra oppgjøret på Pointstreak.

De fleste scoringene fra kampen ligger blant hockeysakene på TV2 Sport.

Josh Soares, Tommy Kristiansen og de andre oilersgutta leverte varene i Kongshallen tirdag kveld. Til slutt sto det 1-8 på måltavlen. Her fra lagenes oppgjør i DNB Arena tidligere i høst. (foto: Oddmund Sola)

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU