Null baklengs og seier i første kamp!

av Kjetil Garvik 13.august.2014
Oilers spilte sin første kamp under preseason-turneen til Østerrike onsdag kveld. Til slutt sto det 0-2 på tavlen i Graz 99ers arena Eisenhall Liebenau, etter perioderesultatene 0-0, 0-1 og 0-1.

En fin start på ukens treningskamper for Oilers med andre ord. Ikke minst er det oppmuntrende å starte sesongen med null baklengsmål mot en motstander av såpass kaliber.

Tommy Kristiansen stod for sesongens første oilersscoring (assist fra Josh Soares og CDA) mens Kristian Forsberg fastsatte sluttresultatet til 0-2 med sin første scoring i oilerstrøya. Igjen noterte Soares og CDA seg for assistene.

Solid av Oilers

Vår tidligere webskribent Øyvind Fiskå så kampen onsdag kveld. Han mener Oilers vant fullt fortjent

- Graz har skiftet 14 spillere foran sesongen og kom til oppgjøret med bare en uke på is. Det bar de også preg av, sier Øyvind.

Han synes Oilers var proffe i det de foretok seg, ikke minst defensivt.

- Solid spill i undertall og en solid Ruben Smith bakerst hadde sitt å si for det gode resultatet, forteller Øyvind, og trekker blant annet frem dobbelassistentene CDA og Soares på plussiden offensivt.

- Jeg synes disse to sammen med Dan Kissel viste best igjen fremover på banen. Men som sagt, en solid Ruben og jevnt over bra backspill la fundamentet for seieren, avslutter Øyvind til oilers.no.

Tallenes tale i Eisstadion Liebenau. Oilers kan bokføre en god start på ukens treningskamper. (foto: Pål Higson)

Neste treningskamp spilles i Bled mot Vienna Capitals førstkommende fredag. Kampstart 18.20.

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU