Movember

av Kjetil Garvik 30.juli.2014
Oilers ga også høsten 2014 gi sitt bidrag til Movember. Den internasjonale kampanjen jobber for å gi menns helse et ansikt og har sitt hovedfokus på prostata- og tekstikkelkreft samt psykisk helse.

Gjensidig inspirasjon

2014/15 var fjerde sesongen Oilers deltok i kampanjen. For tredje gang på rad havnet klubben på topp for lag hva gjelder innsamlede midler. Det er vi stolte av.

Like viktig er det derimot at vi gjennom vårt arbeid har inspirert og latt oss inspirere av våre supportere og samarbeidspartnere og gjennom arbeidet bidratt til å senke terskelen for åpenhet rundt menns helse.

Vi har disse årene også utviklet et godt samarbeid med Movembers internasjonale ledelse. Justin Coghlan (JC) er blant Movember grunnleggere og internasjonale ledere. Han har gjestet Oilers og DNB Arena ved flere anledninger.

Under kan du høre JCs hilsen til Oilersfamilien etter kampanjen i 2014.

Strålende resultat

Vi endte på drøyt 260 000 kroner i innsamlede midler denne høsten. Auksjonen på årets movemberdrakter var en av de virkelige vinnerne denne gang.

Det er også naturlig å takke lagmedlemmene IKM Mekaniske (og Hans Woldmo som lot barten gå for en god sak) og Mai-Brit Pettersen som bidro med henholdsvis 29 000 og 24 000 til Oilers' movemberlag!

Tidenes oilersdrakt? Høstens movemberdrakter gikk i alle som varmt hvetebrød i årets auksjon. (foto og design: Rune Hagelin)

Link til kampanjens noske og internasjonalesider finner du her.

Snorre Hallem og Martin Strandfeldt overrekker Oilers' movemberkalender 2014 til helseminister Bent Høie på Fevangs Barberstue. (foto: Kjetil Garvik)

 

 

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU