Behold korken på

av Kjetil Garvik 04.november.2013
"Behold korken på" så dagens lys høsten 2006 og er sammen med Oilersspillernes Veldedighetsfond gjengangeren i klubbens samfunnsrettede prosjekter.

Kort fortalt handler "Korken" om å  sette seg mål og være villig til å forsake noe for å komme dit man drømmer om. Målgruppen er ungdomskoleelever, primært 9. klasse, og som tittelen indikerer er avhold fra alkohol i ung alder et budskapene.

Gå for drømmen din!

Alkohol og rus er derimot ikke det eneste oilersspillere i samarbeid med løgnas Kristian Arntsen har på agendaen under de populære foredragene. Det viktigste de snart 10 000 elevene som har vært innom gjennom årene er blitt inspirert til, er å tørre tro på seg selv og gå for drømmen!.

Også denne sesongen er det våre lokale profiler Mathias Trettenes og Ruben Smith som forteller om sine ungdomsdrømmer. Og hvilke prioriteringer de har gjort for å lykkes. Nevnte løgnas Arntsen sørger for at det hele skjer med et solid glimt i øyet!

Glade ungdommer på besøk i DNB Arena for foredraget Behold korken på. Snart 10 000 ungdomskoleelever har deltatt i prosjektet siden starten i 2006. (foto: Kjetil Garvik)

Ruben Smith og og Mathias Trettenes er spillerduoen på årets Behold korken på. Med seg har de prosjektets veteran Kristian Arntsen. Så får vi se om stakkars Kristian (i midten) lykkes bedre på podiet enn på hockeybanen. Han vil så gjerne men får det vel ikke helt til... (foto: Rune Hagelin).

Elevene som deltar på blir fraktet til og fra DNB Arena med buss. De blir også invitert på hockeykamp (inkludert transport) med Oilers.

Ta kontakt med Kjetil Garvik på kjetil.garvik@oilers.no om det er spørsmål til prosjektet.

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU