Same procedure as every year...

av Kjetil Garvik 13.oktober.2013
Grevinnens replikk til hovmesteren er noe vi først og fremst forbinder med lille julaften på TV. Den kan derimot funke midt i oktober også.

For all del, vi har for vane å feire den ekte julaften på Vålerengas hjemmebane når byttå står på spill. I seriesammenheng blir tapsrekken derimot bare lengre og lengre...

Hakk i plata

Med svinsterk formkurve de siste fire kampene var det vel flere som tenkte at dette var dagen for en trepoenger i hovedstaden. Men den gang ei. Nok en gang ble Oilers det lille ekstra for små i de fleste faser av spillet. For all del, det starter helt greit. Oilers har pucken mye og noterer vel så mange skudd som vertene. Foran motstanderens mål er det derimot ganske tannløst.

Da er vertene mer effektive. Først Jonte Berg i flyvende angrep og etterhvert Anders Hilt Jørgensen i etablert spill fem mot fire. Ikke spektakulært, men akkurat det som skal til. To måls underlege blir dermed med oilersspillerne til første pause, og mange som fulgte kampen tenkte nok at de hadde sett filmen før.

Nytt håp enn så lenge

Så åpner midtperioden derimot på beste vis. Oilers går i angrep rett fra dropp, og etter 16 sekunder noterer Henrik Solberg scoring assistert av Dan Kissel og Jean-Michel Daoust. Etter dette kommer gutta mer med i kampen. Men så var det dette med å være fem mann på isen da...

Oilers havnet i undertall ni ganger på Jordal denne søndagen. Vertene klarte seg med tre. Mens Oilers slet med å skape noe i sine forsøk benyttet derimot Vålerenga seg av muligheten av muligheten med en spiller mer på isen to ganger. Hilt Jørgensens 2-0 scoring i første periode som sagt, og da Oilers jaget 2-2 i midtperioden satte i stedet Morten Ask inn 3-1 i overtall.

Flere mål ble det ikke i kampen. Nok en trepoenger til VIF mot Oilers på Jordal med andre ord.

Ruben Smith ble kåret til vår Oilers' beste spiller.

Du finner alle fakta fra kampen på denne linken.

Må det sluttspillsfinale til for at vi skal oppleve scener som dette på Jordal? Det ble i alle fall nok en gang null seriepoeng med hjem fra hovedstaden søndag.

Flere referat:

Ingen poeng med hjem fra Sarpsborg

av Kjetil Garvik 13.september.2014
Det sto til slutt 6-3 på måltavla da Sparta tok imot Oilers i Sparta Amfi lørdag ettermiddag, etter ...

OILERS ER NORGESMESTER 2014

av Redaktør 15.april.2014
Oilers er norgesmester etter en grøsser av en finalekamp i DnB Arena. Med en enmålsledelse er man al...

Lagmoral!!

av Kjetil Garvik 10.april.2014
Publikum var iferd med å miste troen. Oilers hadde spilt sin dårligste kamp i Dnb Arena i manns minn...

Oilers i føringen etter finale #3

av Kjetil Garvik 08.april.2014
Tirsdagens finalekamp på Jordal endte 1-2. Oilers har dermed tatt ledelsen 2-1 i kamper før finalese...

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU