Oilers fortsetter målfesten i Bled

av Kjetil Garvik 23.august.2013
Også fredag kveld ble det mange oilersscoringer i Bled, da slovenske Team Jesenice ble slått 7-1 (2-1, 4-0, 1-0). Oilers' mål ble scoret av Jean-Michel Daoust, Dan Kissel (2), Martn Strandfeldt, Nick Schaus (2) Tommy Kristiansen.

Nok en målrik kveld for Oilers' nykommere med andre ord. Etter to kamper i Slovenia kan det virke som om sportslig ledelse har truffet særdeles godt med sesongens signeringer. Den "nye" andrerekken med Kissel, Daoust og Kristiansen noterte seg for fire scoringer fredag kveld. Backen Nick Schaus sørget for to.

Det er dermed duket for turneringsfinale lørdag. Oilers møter Briancon 16.00. Franskmennene tapte fredag knepent for Olimpija Ljubljana, og må dermed slå Oilers for å vinne sammenlagt.

oilers.no kommer med fyldig oppsummering av lagets kamper i Rudi Hiti Cup etter oppgjøret mot Briancon.

Du kan lese om Oilers vs Jesenice på aftenbladet.no

Her kan du lese Rogalands Avis oppsummering av kampen.

 

-----------

 

Den tradisjonsrike klubben HK Jesinice spilte i EBEL men gikk konkurs før forrige sesong. Team Jesenice følger i i forlengelsen av HD Jesenice som tidligere spilte i slovensk liga. De søkte om plass i EBEL inneværende sesong, men fikk avslag. De spiller derfor i INL som er nest øverste nivå i Østerrike.

Du finner staitsikk for klubben på eliteprospects.

 

I serien "Vakre bilder fra Bled" fanget Bents gladhjørna dette overblikket fredags morgen.

Overblikket over isen fredag kveld vil vise et oilerslag som i utgangspunktet rullerer på tre rekker + Petter Hauge Olsson. Peter Lorentzen og Stian Høygård står over på grunn av smågruff. Snorre Hallem går inn på Lorentzens plass.

Vi får da følgende rekker:

CDA - Trettenes - Strandfeldt

Kissel - Daoust - Kristiansen

Hallem - Nagel - Boisvert

På backen stiller Oilers likt som i kampen mot Ljubljana.

Kampen starter 19.30 og du kan følge utviklingen på Twitter (@stavangeroilers). Oppsummering av kampen med kommentarer kommer på oilers.no i løpet av kvelden.

Martin Strandfeldt (f.v.) Lars-Peder Nagel, Joakim Hjelm og Patrik Bäärnhielm klar for morgenis fredag. I kveld er det Team Jesenice det gjelder.

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU