Målkalas i Tønsberg

av Kjetil Garvik 17.februar.2013
Det var kanskje den ofte omtalte ketjupeffekten som slo til i Tønsberg Ishall søndag ettermiddag? I alle fall gikk laget som har slitt med å omsette de klareste sjanser i mål den senere tid over til å bli rene scoringsmaskinen. Oilers ga seg ikke før de hadde banket vertene 10-0.

Scoringene fodelte seg på perioderesultatene 0-3, 0-5 og 0-2. Lukas David og Martin Strandfeldt gjorde begge hat-trick i kampen. De øvrige oilersmålene ble satt inn av Matt Ryan, Dan Kissel, CDA og Kurt Davis.

Du kan lese alle fakta fra kampen på pointstreak.

Seieren over Tønsberg sørget for at Oilers igjen innehar sølvplassen på tabellen. Lørenskog overnattet på plassen etter å ha slått Stjernen 9-2 lørdag.

Gullkampen er derimot definitivt over, også teoretisk. Vålerenga slo Rosenborg 1-2 etter spilleforlengelse i Leangen søndag, og ligger med dette 10 poeng foran Oilers når tre kamper gjenstår.

Seriegull til 100-årsjubilanten med andre ord. oilers.no gratulerer!

Øvrige resultater denne helgen:

Lillehammer - Storhamar 2-4

Sparta - Frisk Asker 1-2 etter spilleforlengelse

Rasmus Stenebråten ble byttet inn midtveis i oppgjøret mot Oilers søndag, men klarte ikke å forhindre at målene fortsatte å renne inn. Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene i DNB Arena.

 

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU