Oilerstap i Askerhallen

av Kjetil Garvik 29.desember.2012
Oilers gikk på et solid tap i Askerhallen fredag kveld. Etter tre perioder sto det 6-2 på resultattavlen. Frisk Asker slo dermed Oilers for andre gang så langt denne sesongen.

Oilers skuffet med andre ord stort drøye uken etter superkampen mot Vålerenga hjemme i DNB Arena. Direkte på TV2-sport fikk landets hockeyinteresserte se et oilerslag som hadde mest puck og flest skudd. Resten hadde Frisk Asker. Ikke minst viljen til å vinne. Derfor vant de også. Fullt fortjent.

Perioderesultatene ble 1-1, 3-1 og 2-0. Oilers' mål ble scoret av Juha-Pekka Loikas og Peter Lorentzen. Skuddstatistikken endte 37-20 i favør bortelaget.

Klar tale fra Thoresen

Men det hjelper lite å vinne skuddstatistikken når målene mangler. Petter Thoresen var også klar i talen da han ble intervjuet på TV etter kampslutt.

- Vi må bare være ydmyke og beklage overfor alle supporterne som har sittet hjemme og sett dette på TV. Frisk skal ha honnør for en godt gjennomført kamp, men det vi serverte var pinlig, sa Petter.

Oilerstreneren brukte også anledningen til å hylle hockeyens lov om at innsats slår klasse.

- Det er derfor jeg er så glad i denne sporten. Det hjelper ikke hva du heter, hvor du kommer fra eller hvordan det gikk i forrige kamp, sa oilerstreneren. Og oppsummerte vel med det hva han syntes om sine egne spilleres innsats denne fredagskvelden.

En fredagskveld hvor forøvrig resultatene gikk Lørenskogs vei, om vi ser på tetkampen. I tillegg til Oilers tapte også Vålerenga, 2-1 borte mot Stjernen. Lørenskog feide Tønsberg av isen med 12-3 hjemme i Lørenskog Ishall, og krøp dermed opp i ryggen på Oilers og VIF. Kun tre poeng skiller nå de tre øverste lagene på tabellen.

Øvrige resultat fredag kveld var Lillehammer - Rosenborg 5-1 og Storhamar - Sparta 5-4 etter straffer.

Mediene om Frisk - Oilers

Du kan lese kampfakta på pointstreak.

Budstikka.no om kampen

Kampomtale i Stavanger Aftenblad

Frisk Askers hjemmeside med høy sjampisfaktor!

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU