Straffetap i Sarpsborg

av Kjetil Garvik 19.desember.2012
Det ble med nesten for Oilers mot Sparta tirsdag kveld. Gjestene fra Stavanger ledet to ganger etter scoringer av Dan Kissel og Juha-Pekka Loikas, og førte kampen i skudd og sjanser. Uten at det holdt til seier til slutt.

To mål i overtall var det Sparta trengte for å ta kampen til sudden. Her scoret ingen av lagene, og dermed måtte det straffer til for å avgjøre kampen.

Her klarte hverken Tim Kunes, Dan Kissel eller Martin Strandfeldt å overliste Jonatan Bjurö i Spartas mål. Mike Ramsay overlistet derimot Ruben Smith, og dermed kunne Sparta notere sesongens første seier over Oilers.

Tar vi en titt på lagene i tetstriden og tirsdagens runde, var det bare Vålerenga som tok tre poeng. Laget lå lenge under mot Frisk på Jordal, men tre scoringer i siste periode sørget for en etterlengtet seier etter to strake tap for Shampos gutter.

Vålerenga tok med det tilbake førsteplassen på tabellen, ett poeng foran Oilers. Lørenskog på sin side tapte hjemme mot Lillehammer, og har nå seks og sju poeng opp til de to tetlagene. Hvilket oppgjør vi får på torsdag! Da møtes som kjent Oilers og Vålerenga i DNB Arena, i Get-ligaens siste runde før jul.  

Nok en kamp med poeng for CDA mot Sparta, men det hold bare nesten til seier. Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene (foto: Oddmund Sola).

Aftenbladet skriver om kampen.

Kampen oppsummert i Sarpsborg Arbeiderblad

Spartas hjemmeside med referat fra kampen.

Kampfakta på pointstreak.

 

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU