Tre poeng med hjem fra Mjøsa

av Kjetil Garvik 29.november.2012
Oilers tok en viktig borteseier torsdag kveld da Lillehammer ble slått 2-4 i Kristins Hall. Laget befestet dermed andreplassen på tabellen, og hindret Vålerenga å stikke ytterligere fra på topp. Sistnevnte slo torsdag Lørenskog 3-1 i Lørenskog Ishall.

Matchen ble neppe karakterisert som en storkamp i noen av garderobene etter kampslutt, til det var den for sjansefattig og treg. De drøyt 1300 fremmøtte fikk imidlertid servert en spennende avslutning i tredje periode.

Oilers ledet midtveis 0-2 etter scoringer av Tim Kunes og CDA, før hjemmelaget fikk ny spenning inn i kampen med redusering til 1-2 like før slutt i midtperioden. Midtveis i tredje periode fikk de også inn utligningen til 2-2 og hjemmepublikummet øynet et håp om litt stolpe inn i en sesong så langt preget av det motsatte.

Men det ble med nesten for Lillehammer denne gangen også. Oilers avsluttet sterkt og avgjorde kampen med to scoringer de siste 10 minuttene. Først sendte CDA sin andre puck for kvelden i nettet bak Ryan Nie. Deretter satte Dan Kissel den såkalte spikeren i kista med å score i overtall tre minutter før slutt.

Skuddstatistikken i kampen  endte 29-25.

Kampjuryen i Kristins Hall valgte Tim Kunes til bortelagets beste spiller.

Du kan lese alle fakta fra kampen på pointstreak.

To nye scoringer for CDA mot Lillehammer. Her er Christian i skuddet i en tidligere kamp mellom lagene.

Oilers.no snakket med en fornøyd Martin Strandfeldt etter at poengene var sikret torsdag kveld.

- Det ble en litt seig og sjansefattig affære. Vi burde drept kampen da vi ledet med to mål midtveis, men for oss var det viktigste  å kunne reise hjem med alle poengene. Og det klarte vi, sier han på telefon fra spillerbussen.

#26 mener graden av vinnervilje ble avgjørende for sluttresutatet.

- Jeg synes ikke vi så noen veldig stor prestasjon fra noen av lagene utpå der, men det virket som om det var viktigere for oss å vinne enn det var for dem. I slike tilfeller vinner det laget som vil mest, sier Strandfeldt.

Selv noterte han seg for to assister torsdag kveld, begge foran scoringer av ustoppelige CDA. Martin er fukk av lovord om rekkekameraten.

- Han virkelig bøtter inn om dagen. Det er bare å beundre det han holder på med. Eneste nedturen var jo da alt lå til rette for hat-trick i åpent mål like før slutt. Da fant han pluttselig på at han skulle passe til meg. Dermed randt det ut i sanden, avslutter en blid Martin Strandfeldt på vei til Gardermoen.

Flere referat:

Grei økt

av Redaktør 07.mars.2014
Oilers hadde ingen problemer med å slå Rosenborg i den første kvartfinalekampen i DNB Arena i kveld....

Oilers gjorde jobben

av Tobias Eiken 01.mars.2014
Med tre poeng mot formsterke Sparta gjorde Oilers sin del av jobben, og kan nå enten bli seriemester...

Tilbake på tabelltoppen

av Kjetil Garvik 27.februar.2014
Oilers tok alle poengene med seg fra møtet med Rosenborg i Leangen Arena torsdag kveld. Sluttresulta...

God gjennomkjøring

av Redaktør 25.februar.2014
Det lille av spenning i denne kampen var over etter to minutters spill. Hjemmelaget ledet 3-0 og sid...

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU