Middag og kamp

av Redaktør 15.oktober.2012
Legenden er åpen i forbindelse med Oilers' kamper i DNB Arena. Publikum kan bestille middagsbuffet inklusive kampbillett.

På kamper med Oilers kan gjester bestille middagsbuffet inklusive kampbillett.

Reservasjon for mat/kamp gjøres via billettservice.no.  Publikum velger selv hvilket av bordene i restauranten de ønsker å sitte på. Reservasjonenene gjelder for 4-manns bord, og prisen er kr.510,-/person ( pluss billettavgift ), kampbillett inklurdert. Restauranten er en integrert del av tribunekroppen i DNB Arena. Fra restauranten får vårt publikum med andre ord ta del i stemningen på kamp.

Det er også mulig for våre sesongkortinnehavere å oppgradere sin billett til også å inkludere middagsbuffet. Ønsker du dette tar du kontakt med karen@oilers.no.

Vi kan også ta imot større grupper til middag/kamp. Ta kontakt med karen@oilers.no for informasjon, priser og tilgjengelighet om du ønsker dette.

Vi har gode parkeringsmuligheter i det underjordiske parkeringsannlegget foran inngangspartiet til DNB Arena!

Lunch på hverdager

Restaurant Legenden i DNB Arena serverer lunsjbuffet alle hverdager fra 11.00 til 13.00. Spis så mye du vil for kr.198. Restauranten fungerer etter drop-in prinnsippet. Det er med andre ord ikke nødvendig å forhåndsbestille

     wilberg nov 07 035.jpg willberg4072.jpg

Vi har valgt å kalle restauranten i DNB Arena LEGENDEN, i respekt for to av våre tidligere spillere. #7 Jari Kesti og #22 Tomi Suoniemi var markante og toneangivende i de første årene av klubbens historie. Begge spilleres draktnummer er fredet for all tid.

LEGENDEN driftes av vår dyktige samarbeidspartner Wilberg.

 

 

 

 

 

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU