Mange mål og seier i Tønsberg

av Kjetil Garvik 29.september.2012
Det ble en målrik affære da Tønsberg lørdag ettermiddag tok imot Oilers til tidenes første seriekamp mellom lagene. Til slutt stod det 4-6 på måltavla, etter perioderesultatene 3-4, 1-2 og 0-0. Målscorere for Oilers var Martin Strandfeldt, Snorre Hallem (2), Lukas David, Tim Kunes og CDA.

Oilers fikk dermed brutt tapsrekken, og tar med seg ni poeng hjem etter de seks innledende bortekampene. Trener Petter Thoresen er glad for at laget fikk med seg denne trepoengeren til Stavanger.

- Det var deilig å vinne i dag etter tre tap på rad. Ni poeng på disse kampene er vel ikke mer enn det må være, men dagens oppgjør bød på flere positive tendenser, sier Petter til oilers.no.

Oilertreneren vil først og fremst trekke frem det offensive spillet.

- Jeg synes vi idag til tider er tunge og ganske giftige fremover. Det var kjekt å se, for det har ikke vært for mye av det hittil. Vi skaper en hel del, og klarer å trøkke godt på i deres sone. Puckene går på mål og vi kommer etter og kriger. Definitivt positive tendenser. Bakover er vi fremdeles rufsete. Flere av målene de scorer kommer for lett, noe også Henrik må ta sin del av ansvaret for idag, sier Petter.

Han er klar på at Tønsberg ikke er noen enkel motstander, selv om de fleste før sesongen tippet dem som bunnlag.

- Tønsberg spiller fornuftig. De tenker enkelt og er aggressive i måten de kontrer på. Jeg vil si denne kampen var åpen helt inn. Ruben hadde blant annet noen fine redninger som holdt dem unna mot slutten, slår Petter fast.

Spillerne kan nå reise til Stavanger og starte livet i DNB Arena. Petter legger ikke skjul at den siste trepoengeren gjør det hele litt hyggeligere. Samtidig er han klar på at sesongoppkjøringen har vært krevende.

- Jeg synes gutta fortjener skikkelig mental oppbacking fra alle hjemme i fortsettelsen. De har reist hele august og september, og treningsarbeidet har skjedd på lånt is. Å spille seks bortekamper på rad er en krevende øvelse i seg selv, men vi har faktisk spilt 14 bortekamper på rad, og vi har ennå ikke skiftet i vår egen garderobe. Jeg synes nok at kritikerne skal ta dette med i beregningen når de vurderer lagets prestasjoner så langt, avslutter Petter til oilers.no.

Scoring til Oilers, og Roughneckere (i bakgrunnen) på tur til landets eldste by legger ikke skjul på sin begeistring.

Snorre Hallem (her fra et tidligere oppgjør mot Rosenborg) har startet sesongen offensivt. Mot Tønsberg noterte oilersveteranen seg for to scoringer, og med seks poeng på like mange kamper topper han lista sammen med Strandfeldt og CDA.

Kampfakta på pointstreak

Øvrige resultat i Get-ligaen lørdag:

Rosenborg - Vålerenga 1-3

Lørenskog - Sternen 3-0

Sparta - Frisk Asker 0-1

 

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU