Seier i serieåpningen

av Kjetil Garvik 13.september.2012
Oilers tok alle poengene i sesongens første seriekamp, da de torsdag kveld slo Frisk Asker i Askerhallen. Det sto til slutt 2-3 i protokollen, etter perioderesultatene 2-1, 0-2 og 0-0. Oilers' scoringer kom ved Billy Maday, Snorre Hallem og CDA.

Oilers startet på beste måte med scoring allerede etter snaue to minutter. Etter dette dovnet laget litt, og Frisk gikk til første pause med ledelse 2-1. Petter Thoresen var ikke særlig fornøyd med åpningen av kampen.

- Det er jo flott at vi scorer tidlig, men etter scoringen var vi alt for lite på hugget. Frisk var bokstavlig talt friskere enn oss i det meste, og fikk styre mye av kampen. Jeg er er skuffet over måten vi starter kampen på. Heldigvis kom det seg etter hvert, sier Petter til oilers.no.

For midtperioden ble bedre for våre gutter. Snorre Hallem utlignet til 2-2 bare minutter etter hvilen, og drøyt midtveis satte CDA inn scoringen som skulle vise seg å bli GWG på sin gamle hjemmebane. Petter er godt fornøyd med utviklingen i kampen etter første pause.

- Helt klart. Gutta tok tak og hevet kvaliteten i det de foretok seg. Målene i midtperioden skulle jo vise seg å holde til seier. Jeg synes vi var best resten av kampen. I tredjeperioden opptrådte vi smart og klarte stort sett å styre spillet slik vi ønsket, sier oilerstreneren.

Nå blir det en svipptur innom Halden for opphold og trening før Stjernen er motstander i Fredrikstad lørdag ettermiddag. Petter legger ikke skjul på at det kjennes godt å ha tre poeng med i bussen til Østfold.

- Vi har snakket om dette i gruppa. Oilers åpner denne sesongen med å spille seks strake bortekamper. Det er en ganske spesiell øvelse. I denne fasen av sesongen er det poengene som teller. Hvordan de kommer får bli som det blir. Når det er sagt mangler vi kvalitet på felt som snarest bør bli bedre. Overtallsspillet er et godt eksempel. Vi hadde flere muligheter uten å skape stort idag. Det må forbedres om vi skal fortsette poenghøsten. Det kommer nok  etter hvert, avslutter Petter på telefon fra en buss på vei mot nok en bortekamp.

 

Du kan lese kampfakta på pointstreak på denne linken.

 

Øvrige resultat torsdag kveld:

Vålerenga - Stjernen 3-2

Tønsberg - Lørenskog 1-9

Sparta - Storhamar 4-3

Rosenborg - Lillehammer 5-2

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU