Zagreb - Oilers 6-3

av Kjetil Garvik 15.august.2012
Oilers spilte torsdag ettermiddag sin første kamp i Bled Cup i Slovenia. Det endte med tap. Det kroatiske laget KHL Medvescak Zagreb, som til daglig spiller i østerrisk toppliga, slo våre gutter 6-3. Målscorere for Oilers var Mathias Trettenes, Kurt Davis og Lars-Peder Nagel.

Oilerstrener Petter Thoresen mener det fysiske spillet var den store forskjellen på tordagens kamp mot Zagreb kontra tirsdagens oppgjør mot Ljubljana.

- Jeg synes ikke de var dobbelt så gode som oss, og resultatet er i og for seg ikke så interessant. Vi hang med en lang periode på 4-3 før de avgjorde med et par kjappe mål på tampen. Denne kampen viser derimot at vi er sårbare. Mot en fysisk motstand, lik den vi møtte idag, får vi marginene mot oss. På tirsdag lyktes vi godt i powerplay, idag var det motsatt. På tirsdag fikk vi et par enkle mål mens Ruben reddet oss bakover, idag var tendensen det motsatte, sier Petter til oilers.no

Oilers spiller derimot kamp igjen allerede i morgen, og Petter mener oppgjøret må brukes til å trene på de rette tingene.

- Det henger mye sammen med det mentale. Vi kan ikke la dem takle oss i hytt og vær. Vi må vise oss frem, og ikke gi motstanderen flyten gratis. Det skal bli spennende å se hvordan vi responderer på denne kampen. En del småskader må vi også forholde oss til. Dan Kissel fikk en smell i armen og er avgårde for å ta noen bilder. Vi får håpe det ikke er så alvorlig, avslutter Oilers trener.

Sportslig leder Pål Higson mener kampen var en god test for Oilers, resultatet til tross.

-Kampen var jevnere enn 6-3 tilsier. Vi møtte et lag på nivå med de beste lagene hjemme, og fikk dermeden pekepinn på hva som kreves for å være på topp. Det klarte vi ikke i dag. Da må vi jobbe videre med det som manglet. Begge lag hadde sine perioder hvor de dominerte, men Zagreb var best totalt over 60 minutter. Ikke minst i den fysiske delen av spillet, sier Pål til oilers.no

Du kan finne fakta og offisielle protokoller fra kampene i Bled Cup fra denne linken.

 

Her på hjemmesiden kommer vi tilbake med stoff om kampen mot VSV Villach. Den spilles i morgen, fredag. Kampstart er 16.00.

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU